Tervezd Magad Polók

 

Tervezd Magad Polók

Szeretnél egy igazán egyedi és különleges cuccot, amivel biztosan kitűnsz a tömegből?

Szeretnél egy igazán egyedi és különleges cuccot, amivel biztosan kitűnsz a tömegből? Olyat, amit saját igényeid és kreativitásod szerint alkothatsz meg? Szeretnél valami pluszt vinni az öltözködésedbe? Vagy csak szeretnél egy tuti jó ajándékot karácsonyra? Biztos ismered azt az érzést, amikor valamiből olyanod van, mint SENKI MÁSNAK !

 Ha unod már a kommersz cuccokat, és eleged van már a szürke hétfőkből, akkor  légy merész és engedd el magad.  Amikor úgy érzed, hogy kreativitás terén nem vagy a toppon akkor a megálmodás részét is nyugodtan ránk hagyhatod.  Neked csak az a dolgod, hogy tetszésed szerint válassz egy képet, szöveget, vagy akár a vállalkozásod logóját és a többit bízd csak ránk.

Választhatsz, megveszed a boltban, és holnap viszontlátod a villamoson, vagy megveszed nálunk ugyanannyiért és azzá válsz, aki mindig is akartál lenni. Nálunk csak a kreativitásod szabhat határt.

Mi megalkotjuk neked azt, amire már régóta vágysz!

Ha megtetszett valamelyik kép az itt lévők közül akkor azt is rányomhatjuk a pólódra, vagy ha van saját ötleted akkor azt is sok szeretettel várjuk.  A lényeg csak az hogy nagy felbontású legyen a kép.

 

 Minden ötletnek csupán 10 % -a a megvalósítás, a többi az álmodozó részeden múlik.

 

+36 (70) 3643732

Térkép: 

Teteje