S.P.C. Ingatlan Iroda

S.P.C. Ingatlan Iroda
 

S.P.C. Ingatlan Iroda

Az S.P.C. Kft Ingatlanközvetítői üzletága 2014 óta szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítést tapasztalt szakembereink Budapest belső és külső kerületeiben egyaránt végzik, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

Az S.P.C ingtlaniroda munkatársainak törekvése az, hogy az ipari ingatlant, üzlethelyiséget, házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére a legmagasabb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtsa.

Cégünk az ingatlanközvetítés mellet, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig, valamint a jogi ügyek és pénzügyek területén. Az otthonteremtésben, üzlethelyiségek kialakitásában ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, ügyvédi háttérrel, akár ingatlan hitel megoldásokkal is.

Az S.P.C. ingatlan adatbázisa széles kínálatot nyújt a keresőknek a megfelelő ingatlan kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek, kereskedelmi  és ipariingatlan, (eladó és kiadó) szerepel. Törekvésünk továbbá, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési paraméterei megfelelnek az adott ingatlan piaci értékének. Munkatársaink, tapasztalt ingatlanközvetitők ami garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

Ingatlan közvetítő irodánk igazi erőssége munkatársai szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. Legyen az akár egy kisebb lakás , vagy nagyobb társasház,  esetleg egy luxus villa, netán egy ipari ingatlan - mi megszerezzük, felújítjuk (ha szükséges), eladjuk, kiadjuk. A kihívás csapatunk hajtó ereje.

Az S.P.C. ingatlan számos hazai partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. 

Megtisztelő érdeklődése esetén, ha házat, lakást, telket vagy kereskedelmi ingatlant keres akár BudaPesten, akár Magyarország további területein, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Elérhetőségeink:

Tel: +3670 426 7014

E-mail: ingatlan@spckft.hu

Teteje