Normal Taxi

 

Normal Taxi

A NORMÁL  TAXI azért alakult, hogy a mai gazdasági helyzetben  a megrendelő megfizethető, \"normál \" áron utazzon, és ne érezze luxusnak a taxival való utazást. Árainkat a tarifatáblán láthatja. A NORMÁL TAXI a nap 24 órájában áll az utasok rendelkezésére. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kedves megrendelő a lehető legjobb szolgáltatást kapja, a legrövidebb úton érjen az általa megadott címre.

Szolgáltatásaink közé tartozik a repülőtéri transzfer, a szórakozó helyekre való utazás biztosítása és haza szállítás. Minőségi szolgáltatás, biztonság, megfizethető ár, elegancia, ami garantálja a NORMÁL  TAXI sikereit.
Vidékről vagy külföldről is rendelhetőek vagyunk. 

A NORMÁL TAXI Kft. tulajdonosai 20 éves taxi vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Célunk a minőség, megbízhatóság és pontosság. A Normál  Taxi a mai piaci áron szolgálja ki utasait és a precízség, pontosság, korrektség a fő szempontja. A tulajdonosok rendszeresen ellenőrzik a taxi gépkocsik tisztaságát, műszaki állapotát. Így mindig jobb taxi szolgáltatásban lehet része utasainknak. A Budapesti taxi társaságok közül a NORMÁL  TAXI garantálja az egyik legolcsóbb taxi tarifát.

Árainkat a tarifatáblán láthatja. Az útvonal kalkulátorral előre ki tudja számolni, hogy mennyibe fog kerülni  a rendelt fuvar.

Szerződéses partnereinknek havi átutalási fizetés is lehetséges.

Minőségi szolgáltatás, biztonság, megfizethető ár, elegancia, ami garantálja aNORMÁL  TAXI sikereit.

Sofőrjeink legalább egy idegen nyelvet beszélnek és többnyire komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Mi csak nagykategóriás, légkondicionált taxi gépkocsikkal szállítjuk utasainkat. Az esetleg felmerülő megrendelői panaszokat mindig jegyzőkönyvben rögzítjük és a legrövidebb időn belül kivizsgáljuk. Amennyiben fontos Önnek a pontosság, a megbízhatóság, a kényelem, az udvarias kiszolgálás és az olcsó ár, úgy reméljük hamarosan Önt is a NORMÁL  TAXI ügyfelei között üdvözölhetjük és átnyújthatunk önnek egy kedvezményes törzsutas kártyát, szerződött céges partereinknek V.I.P. kártyát.

Ne feledje!  Normál taxi  normál áron!

Gépkocsi parkunkban szinte valamennyi taxi gépkocsi típus megtalálható. A legszélesebb körű lakossági igényeket felmérve, rendelkezünk reprezentációs célokra alkalmas nagy, kényelmes, klímatizált gépjárművekkel éppúgy, mint a nagyobb csomagok szállítására megfelelő kombi - illetve tetőcsomagtartós taxi gépkocsikkal.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a csomagszállítás, bevásárlás, csomag- és ajándékfutár, éppúgy, mint városunk idegenforgalmi nevezetességeinek felkeresése angol és német nyelven. Szerződéses kapcsolatban állunk szállodákkal, panziókkal, éttermekkel, közintézményekkel, és bevásárlóközpontokkal.

Elérhetőség, rendelés:

www.normaltaxi.hu

 +36/30-8-700-700

 +36 1 -8-700-700

Térkép: 

Teteje