MaxiLine Üzemanyagkutak

 

MaxiLine Üzemanyagkutak

A J und J Kft. 1996 óta foglalkozik üzemanyag kiskereskedelemmel. A társaság első töltőállomása Debrecenben a Galamb utcán nyílt, ahol a társaság központja is található.
A Debreceni alapító tulajdonosok irányításával ma már az üzemanyag állomásokon közel 90 családi munkatárs segíti a vásárlók színvonalas kiszolgálását. Töltőállomásaink többszöri bővítésével, az igények változásának szem előtt tartásával kútjainkon kapható benzin, gázolaj, autógáz, AdBlue valamint háztartási palack, motorolaj és egyéb termékek, Magyarország autópályáira érvényes matricák, továbbá mobilszolgáltatók elektronikus telefonfeltöltése is lehetséges. Jelenleg a hét MAXILine üzemanyagtöltő állomáson a vásárlóknak lehetősége van a készpénzes fizetés mellett, a bankkártyás és a Kft. által kibocsátott üzemanyag hitelkártyával történő fizetésre is. A töltőállomásaink színvilága NEM véletlenül egyezik meg az utóbbi 10 év legsikeresebb Labdarúgó csapatának, a DVSC színeivel melynek szponzorai kozé tartozik a J und J Kft.., melynek tulajdonosai egyben Alapító tagjai egy futballszervező ZRt.-nek.
Rövid bemutatkozásunk utan engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk 0-24 óráig nyitva- tartó töltőállomásaink elérhetőségeit és aktuális akcióinkat.

Elérhetőségeink:
Központ cime és telefonszáma: 4030 Debrecen, Galamb u. 2-4
Telefonszámunk: 06-52/470-519
E-mail címünk: jundj@t-online.hu
Weboldal: www.maxiline.hu
 

Teteje