Lakberendező és Dekorációs Szolgáltatás

 

Lakberendező és Dekorációs Szolgáltatás

 

Modern textilek és burkolatok

Cégünk egyik tevékenysége a meleg burkolatok, sport padlók és a színpadtechnikai karbantartás. Ezek közül is a közösségi terekbe ajánlott tanúsítvánnyal ellátott tűzálló burkolatok és a textil anyagok az erősségünk. Követjük a trendeket! 

Elsősorban közösségi terek (művelődési házak, színházak, mozik, hotelek, hostelek, kollégiumok és múzeumok, nyugdíjas- és gondozó házak, sportlétesítmények stb.) díszítésére, egyedi, otthonos, barátságos hangulatot keltő kialakítására ajánljuk termékeinket. 

Széles választékban kínálunk textil és lap függönyöket. A fényáteresztőtől a sötétítő/blackout függönyön át a színpadi függönyig igény szerint. �sségünk. Követjük a trendeket! 

Gyártóinktól különböző struktúrájú anyagokkal tudunk variálni, így egyedi bútorszöveteket is tudunk ajánlani a székek, bútorok kárpitozásához. Székpárna és szék/ülés huzatok is megtalálhatóak a kínálatunkban, illetve a kárpitozás/áthúzás

A függönyök javítását, lángmentesítését és mosását is vállaljuk.

Színházaknak és művelődési házaknak ajánljuk elsősorban a bársonyhatású és bársony anyagokat, illetve a sokoldalú és rugalmas színházi fekete moltont.

Burkolatokban (többféle szőnyeg, vinyl, laminált padló, sport padló) szinte minden szegmenst ki tudunk szolgálni. Az egyszínű és színes, akár fa és kő hatású stílus és változatokban is. Az exkluzív kiviteltől kezdve, és az egyedi méretűtől a modul szőnyegen át az irodai (tűzálló) és a sport változatig itt megtalálja a saját elképzelését. Elsősorban importált magas minőségű burkolatot kínálunk. Megtalálható a padlószőnyeg akár egyedi logós mintázattal is.

Segítünk a szerelésben és a kivitelezésben is, emelőgépek karbantartásában.

Szívesen találkozunk partnereinkkel, hogy igény szerint tanácsadással segítsük az optimális anyag kiválasztását. Keressen bennünket, ha kérdése vagy egyedi igénye van és ár érték arányban a jó minőségű terméket szeretné.

06307302946

textilesszonyeg@gmail.com