Budaring gokartpálya

Budaring Go Kart
 

Budaring gokartpálya

A 800 m hosszú pálya mely igen technikás 12 db gokarttal tudnak egyszerre versenyezni. Az országban elsőként nyitotta meg kapuit, és immár 16 éve üzemel.

 Nagyon technikás, így tanulásra és versenyek rendezésére egyaránt, kiválóan alkalmas.Az Európai követelményeknek megfelelõ biztonságos versenyzés nálunk a legélvezetesebb.Sötétedéskor a színvonalas futam  lebonyolításhoz a megfelelõ fényerõt 12 db halogén lámpa biztosítja.A futamok időtartama alatt komputeres időméréssel nyilvántartjuk a versenyzők mindenkori pozícióját, köridejét, sebességét; melyet a futam végén a résztvevőknek átadunk. Apályán haladók egy 10 m2-es kijelző táblán folyamatosan figyelemmel kísérhetik helyzetüket, míg a nézõk a verseny mindenkori állását a Depóban monitoron keresztül is megtekinthetik.Örömmel értesítünk mindenkit,hogy az idei évben a hosszabb pálya miatt, március 18-tól egy menet nem 8, hanem 9 perces lett!

Céges rendezvények születésnapi legény & leány búcsúk  lébonyolításával is foglalkozunk. ( gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. ) A nyári iskola szünetben hetente H - P ig gokart tábort szervezünk, 10 - 20 éves korig! Az egyedül álló pályánkon minden kedves vendégünk megtalálja a magának megfelelő kikapcsolódást! Snack bárunkban

étellel és itallal várjuk az éhes és szomjas vendégeinket. Akik erre a kikapcsolódásra vágynak, kattintsanak a www. budaring.hu honlapunkra ahol minden szükséges adatot megtalálnak!

Elérhetőségeink:

www.budaring.hu

06 1 247-4747
XI. ker. Budaörsi út a virágpiac területén

Térkép: 

Teteje