MOZGÁSGYÓGYÁSZAT CSILLAGHEGYEN

 

MOZGÁSGYÓGYÁSZAT CSILLAGHEGYEN

Fennállásunk   harmincadik évfordulója alkalmából
  30 jelentkező részére
        INGYENES
 állapotfelmérést hirdetünk
    mindkét rendelőben,
és 10-10 páciens részére
FÉLÁRÚ kezelési lehetőséget biztosítunk
 / a jelentkezések sorrendjében./

 

Közel 30 éves dédelgetett álmom vált valóra, mikor pályázaton elnyertem a szuper helyen  lévő, Csillaghegyi HÉV-megállónál található üzlethelyiség bérleti jogát,  egy MOZGÁSSZERVI Közérzetjavító magánrendelő üzemeltetésére. Bár olyan rögös út vezetett a megnyitásig is mint az eddigi életem, de végre üzemel, és várja a mozgásszervi problémákkal küzdő gyógyulni vágyókat.Igaz, hogy a kerületben található egy másik rendelőm is,ahol már lassan 3 évtizede végzem ezt az igen felemelő hivatást, de abban csak egyedül dolgozhatok.                                                                              

Most a helyet már megtaláltam, csak a kollégákra várok még! Hiszen több évtizedes álmom volt az, hogy egy  olyan ALTERNATÍV terápiákra szakosodott rendelő-komplexumot sikerüljön megszervezni, ahol  nem csak az általam ismert terápiákkal, (manuálterápia, gyógymasszázs , fizikó-terápia, gyógytorna, reflexológia, relaxáció stb)de még több különleges "alig" ismert módszert is ajánlhassunk azok  részére, akik anyagi áldozatra is képesek az egészségük fenntartásáért, visszaszerzéséért, illetve jobbításáért.   Közben már elértem a nyugdíjkorhatárt is...így akár át is adhatnám a stafétabotot annak aki nálam fiatalabb és esetleg képzettebb is...                                                                                       Bár rendelőnk kicsi, de meghitt hangulata mellett a könnyű  elérhetőségével is belopja magát a látogatók szívébe ahol általában találunk megoldást a legtöbb mozgászervi problémára: mint pl. gerincferdülés MEGELŐZÉSÉRE , mely sajnos a gyermekek 60%-át érinti.... Pedig ha idejében felismerésre kerül a veleszületett KICSI rendellenesség, akkor ELHÁRÍTHATÓ, és  nem fejlődik  ki .( És már 4 éves korban felismerhető, és  ilyenkor még 1-etlen kezelés elég, annak megelőzésére hogy  egy életen át tartó hátfájásokkal küzdő ember váljon a "szemünk fényéből"!)Pedig sok esetben ebből a kicsi problémából fejlődik ki a csípőprotézis és a térdkopás is!                                                                 Mindezek elkerülhetők lehetnek 1-1  idejében elvégzett diagnosztizáló masszázzsal, vagy egy állapotfelméréssel.                                                                                                                                                    

Sokan nem  is gondolják, hogy 1-1 esést , csonttörést,  is ritkán lehet  úgy megúszni úgy hogy valamelyik ízületünk  ne mozdulna el a normál helyzetétől..., hogy utána kóros tartást előidézve ízületi blokkot,  ék-alakú (térd-,) kopást, váll-, nyak-,  derékfájást ne eredményezzen. Melyek jelentkezésekor nagyon nem jó, ha fájdalomcsillapítóval, vagy izomlazítóval próbáljuk a problémát orvosolni.Ugyanis a fájdalom azt jelzi, hogy nem megfelelően terhelődik -,  működik bennünk valami!  És  az,  sürgős beavatkozásért  kiállt! Nem azért, hogy különböző szerekkel elnyomjuk a jelzését!!! Ilyenkor az elbillent egyensúlyt helyre kell állítani. A kimozdult ízület blokkját fel kell oldani.  A kóros tartásban dolgozó, megfeszült  izmokat fel kell lazítani,  míg a " lazsálókat "  újra meg kell tanítani , hogy megfelelően tartsák a helyreállított egyensúlyt.    Így elkerülhető a derékfájás, a lumbágó-, a csípőkopás, térdízületi kopás. És az ezekből következő csípőprotézis!!                

 De idejében felismerhető , és elkerülhető az a probléma is, mely a  bütyök  megjelenését, és fájdalmát  eredményezi. Vagy a "tenisz-könyök",Tövábbá a sok-sok  család életét-, létbiztonságát veszélyeztető STROKE, vagy  más néven: agyi katasztrófa-ként főként férfiakat veszélyeztető szív-, és érrendszeri  problémára visszavezethető , stresszes élet következménye. Hiszen az ereink belső felülete  is  elszennyeződik, (koleszterin, meszesedés,stb. rakódik  rá)mely csökkentve az ér volumenét, nagy megterhelést jelent a szív számára....A mozgásszegény életmód , és a kevés folyadék bevitel eredményeként vérrögök(ún. plakkok  állnak össze az ereinkben, melyek) akadályozva a keringést , csaknem elkerülhetetlen  szív-és érrendszeri -, keringési problémát: érszűkületet  eredményeznek... Kevesen tudják hogy  mindez elkerülhető, ha megfelelő helyre megyünk, és a felrakódásoktól  megvastagodott ereinket nem infúzióval tágítjuk...(hátha elpattan), hanem  pl. hangfrekvenciás kezeléssel  "kitisztítjuk".

És akkor még nem beszélek arról a sok sok különleges kezelésről melyet a leendő kollégáim tudnának még felajánlani, hiszen várom számlaképes, alternatív terapeuták jelentkezését, hogy ebbe a kicsi de frekventált helyen található, könnyen megközelíthető, parkolási zóna-mentes övezetben elhelyezkedő magánrendelőbe váltott  rendelési  lehetőséggel  betársulhassanak, ugyanis olyan sok lehetőség van még mellyel javíthatók a mozgásszervi  problémák: melyeket én sem ismerek...pedig oly sok embernek szüksége lenne rá! Kérem a Tisztelt kollégákat, hogy jelezzék érdeklődésüket, hogy nagyobb választási lehetőséggel álljunk a gyógyulni vágyók rendelkezésére!(20/257-84-83 Kissné Hilda)

 

Teteje