SPC Web Management

 

SPC Web Management

Kreatív online megoldások

weboldalak, webshopok, webshop rendszerek, webbolt mangment, látogatottság növelés,..

Exponenciálisan felgyorsult időket élünk. Ma több adat keletkezik a világban két év alatt, mint előtte több ezer év alatt összesen!

Digitális csapatunk 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy ezen korszak kihívásai között segítsen vállalkozásoknak, üzleti partnereknek boldogulni. Napjainkban gazdasági nehézségekkel küzd a világ, miközben a tempo egyre fokozódik, az internetes kutyaévek feleződnek. Napról-napra élesebben vetődik fel az a kérdés a vállalkozások életében, hogy az internet milyen módon segíthet az üzleti fejlődésben, vagy csak egyszerűen a talpon maradásban. Célunk irányt keresni és mutatni a digitális világban. Jövő látásunkat konkrét megoldásokra fordítjuk és partnereinkkel együttműködve igyekszünk megtalálni a legidőszerűbb eszközöket, technológáikat, valamint a cél eléréséhez legalkalmasabb marketing megoldásokat.  

Az SPC Web Management több cég összeállásával működik az S.P.C. Kft. égisze alatt. A csapat magját olyan üzleti, műszaki és közgazdasági emberek alkotják, akik egyéni területükön megszerzett sok tízezer órás tapasztalatukat összeadták és együttműködésük során hasznosítják. Az egyes kihívásokhoz projekt csapatokat szervezünk, és arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legjobb felállást mind kapcsolati, mind kompetencia tekintetében. A projekt sikere érdekében alapvető fontosságú, hogy ügyfeleink is partnerré váljanak, aktívan működjenek közre a munkamenetben. Amennyiben a feladat összetettsége megköveteli, munkatársainkon túl bevonunk „külsős” specialistákat is a folyamatokba. Az elmúlt időszak szerteágazó fejlesztéseinek köszönhetően sikerült megtalálnunk azokat a szakembereket, akik a technológiai kompetencia mellett cégcsoportunk magas minőségi követelményeinek is megfelelnek.

Szolgáltatási szerepválalláson túl, csapatunk önálló digitális vállalkozásokat is működtet. Webshopokat és tematikus portálokat építünk és üzemeltetünk, amelyek hasznosítják a cégcsoport üzleti kapcsolatait és ismereteit is.

A képeken debreceni referenciáink közül,  a csapat munkáiból adunk kivonatolt ízelítőt.

Elérhetőségünk:

www.spcweb.hu
info@spcweb.hu

+36 70 426 7014

Teteje