Válassz a stílusodnak megfelelően ékszert

Ékszer webáruház
 

Válassz a stílusodnak megfelelően ékszert

Az öltözködés, a divat már jó ideje diktálni próbálja, hogy mit is hordjunk. Divattervezők és stylist-ok fordítanak komoly figyelmet a kiegészítőkre és a sminkre.  A táskák, cipők és az övek mellett egyre nagyobb hangsúly kerül a kiegészítőkre így az ékszerekre is.  Mára a ruházkodás mellett külön ékszer márkákat alapítottak, hogy a legkülönbözőbb ékszerek viselésével egyre trendibbé válhassunk.

Ebben a cikkben kihagynám a szinte megfizethetetlen princess csiszolású gyémántberakásos szecesszió korabeli ékszercsodákat, a piros rubinköves brossokat, a hatalmas zöld smaragddal díszített gyűrűt és társait. Mert attól, hogy nincs ennyi pénzed, még lehet stílusod.

Pár éve jött divatba a rose gold (rozé arany) mely annyira felkapott lett, hogy nemcsak igazi arany ékszerek, hanem ilyen színű bizsuk is megjelentek az üzletekben. Az ékszerek nagy sikere látván kiegészítők, órák és telefonok (iPhone-ok) is készülnek ilyen színből. Sőt még rose gold tapétát, textíliát, napszemüveget, szemhéj- és hajfestéket is gyártanak. Ha tetszik a szín, összerakhatsz egy szettet, napszemüveg, övcsat, meg egy domináns karkötő, vagy nyaklánc. Így nyár végén napbarnított bőrhöz különösen ajánlom a rozé aranyat, mely lehet tényleg arany. 

ekszer-shop.com

A bizsuk a legjobban elérhető és legkeresettebb ékszerek. A legváltozatosabb fazonok és legjobb ár miatt. Választhatunk egyszezonos ékszereket, vagy lehet minden ruhánkhoz egy szett, illetve összeválogathatunk akár szín, vagy stílus szerint is egy-egy készletet.  Webshop-on is megrendelhetjük a kiválasztott terméket pl. a http://www.ekszer-shop.com/ ahol a kristályos ékszerek minden színben megtalálhatók, viszonylag elérhető áron.      

A természetes vonal kedvelőinek a farmer és pamutruhák mellé a natúr anyagokból saját kezűleg készített, vagy akár iparművész áltat tervezett ékszereket ajánlunk. Az anyagok: a bőr, a fa, a kagyló, a kaucsuk vagy gumi, a tollak, és gyöngyök kreatív keverésével újszerű, eddig elképzelhetetlen modelleket megálmodva majd természetesen viselve leszünk a határtalan fantázia képviselői. 

Cimkék: 
Teteje